Hlavní obsah

Božské Rio: Jak často chodí čeští sportovci ke kadeřníkovi?

Letní sportovní událost v Rio de Janeiru je již v plném proudu a čeští sportovci se přípravě na ni pečlivě věnovali. Zda si během roku najdou čas také na svůj účes, prozradili ve čtvrtečním pořadu Božské Rio serveru Sport.cz.

Jak často chodí čeští sportovci ke kadeřníkovi?Video: Sport.cz

 
Článek

Během reprezentování České republiky se sportovci soustřeďují především na své výkony. O co však také dbají, je jejich vzhled. Jak často ale pečují o své účesy?

Jak se dalo očekávat, častěji kadeřníka navštěvují české sportovkyně. Muži však nejsou nijak pozadu, jak by se mohlo zprvu zdát.

Sportovní reprezentanti se shodli v návštěvnosti specialisty více než jednou ročně, přičemž svou roli hraje také čas, který si mohou k úpravě kadeří vyhradit. Nejčastěji ale čeští reprezentanti kadeřníka navštěvují jednou za dva až tři měsíce. Někteří i častěji, jednou měsíčně, jiní zase jednou za půl roku.

Například rychlostní kanoista Martin Fuksa zajde ke kadeřníkovi jednou měsíčně, tenistka Barbora Strýcová jednou za tři měsíce. „Záleží na tom, jestli máme sezónu, nebo nemáme. Teď máme, tak jednou za dva měsíce,“ odhadla volejbalistka Markéta Sluková.

Frekvence návštěv však nakonec nerozhoduje. Někomu k dobrému pocitu stačí zajít ke kadeřníkovi jen párkát do roka.

Reklama

Výběr článků

Načítám