Hlavní obsah

Šmicer se dočkal syna

Novinky, Karel Felt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIVERPOOL/PRAHA

Vladimír Šmicer se dočkal. V pátek anglického, ale už v sobotu českého času se jeho manželce Pavlíně narodil syn Jiří. "Kdy bude slavit narozeniny, zatím neřešíme. Hlavně že jsou oba zdraví. Moc jsme si přáli kluka a už ho máme," radoval se šťastný otec.

Foto: Josef Zajíc

České Vánoce. Masarykovo náměstí Ostrava. 6.12.2012

Článek

"Natálka bude mít o koho pečovat. Manželka i syn už jsou doma. Malý váží 4,2 kilogramu, ale tady děti neměří, takže ho odhaduji něco přes půl metru. Jestli bude fotbalista, to se pozná. Uvidíme, jak se v něm zkříží moje geny a tchána Ládi Vízka. V každém případě by manažeři neměli váhat," smál se do telefonu Vladimír Šmicer.

Ke svému nedávnému zranění, které mu zhatilo úvod Premier League, uvedl: "Už týden trénuji naplno a proti Aston Ville jsem byl na lavici náhradníků, ale trenér mi šanci nedal. Ve středu, hrajeme s Tottenhamem a na hřiště se už snad dostanu. Cítím se v pohodě, nerad bych chyběl i proti Bělorusku a Nizozemsku."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám