Hlavní obsah

Prusek se zotavuje po otřesu mozku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Český brankář Martin Prusek se ocitl na listině zraněných hráčů Ottawy Senators poté, co utrpěl na konci první třetiny sobotního utkání s New York Islanders otřes mozku. Zápas nedohrál a přišel i o nedělní duel v Detroitu, který Ottawští prohráli 2:6. Zatím není známo, jak dlouho se bude Prusek zotavovat.

Foto: Jiří Částka, www.FotoBanka.net

Pálení čarodejnice u Tipsport areny

Článek

Místo něj byl na nedělní zápas jako dvojka nominován Ray Emery, který na začátku třetí třetiny vystřídal Patricka Lalima, a odbyl si tak svůj debut v NHL. Emery zastavil šest ze sedmi střel soupeře.

Zranění Pruskovi způsobil kapitán Islanders Michael Peca, který na něj spadl poté, co byl krosčekován ottawským Shaunem van Allenem. "Snažil jsem se dostat k puku a zakončit," popsal nešťastný okamžik Peca. "Dostal jsem krosček a nekontrolovaně padal. Nemohl jsem ovlivnit, kam dopadnu."

Reklama

Související témata:

Související články

Prospalovy body drží Tampu v play-off

Český hokejista Václav Prospal vede Tampu Bay Lightning po sedmi letech do play-off NHL. Ve středečním zápase proti Los Angeles zvítězily Blesky 4:2...

Malík vytáhl Vancouver k bodu

Marek Malík dokázal vymazat dvoubrankový deficit Vancouveru, který v úterním utkání zámořské NHL změřil síly se St. Louis. Malík začal úřadovat za stavu 2:4,...

Výběr článků

Načítám