Hlavní obsah

Blokař Rak čtvrtý mezi volejbalovými fešáky

Novinky, Marek Burkert (Madrid)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Elitou volejbalistů se nechaly unést některé madridské organizátorky finálového turnaje Světové ligy. Víc než hra je ale uchvátili sportovci samotní. Z každého mužstva proto vybrali trojici největších krasavců, aby v závěrečném výběru poměřili jejich charisma.

Foto: Ilona Jeníčková

Jízda králů

Článek

Z Čechů se Španělkám nejvíce líbili blokaři Martin Lébl a Michal Rak společně s nahrávačem Lukášem Ticháčkem. Do konečného pořadí pak pronikl nejvyšší muž české výpravy Rak, který se umístil těsně za medailovými příčkami čtvrtý. Porazil ovšem i vyhlášeného brazilského elegána Gíbu a podlehl jen Rusovi Tarasu Chtejovi, Španělu Luisi Pedrovi Suelovi a vítěznému hráči italského týmu Mateju Černicovi narozenému ve Slovinsku.

Svůj průnik mezi nejkrásnější muže turnaje bral Rak s klidem. "Tak to vidíte, a to jsem si ještě nevzal s sebou do Madridu gel na vlasy a ten dres mi taky moc nesluší," tvrdil Rak, kterého naopak Španělky příliš neoslovily. "S výjimkou roztleskávaček v hale. To je skutečná třída," uznal český dlouhán.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám