Hlavní obsah

Zloději ukradli na Slovensku celý kiosek

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Ve slovenském hlavním městě se minulý týden stala kuriózní loupež. Po novinovém kiosku v Karadžičově ulici v Bratislavě se totiž slehla zem. Podle očitých svědků dva neznámí muži ho za bílého dne naložili pomocí jeřábu na tatrovku a odvezli neznámo kam.

Foto: Zdeněk Němec

Žítkovské bohyně

Článek

Zaměstnanci nedalekého řeznictví viděli, jak nakládají stánek na náklaďák, ale vůbec je nenapadlo, že by mohlo jít o krádež.

Majitelé kiosku se druhý den ráno nestačili divit, když našli jen prázdné místo. Zpočátku tomu nechtěli ani věřit a až po chvíli došli k myšlence, že jim stánek někdo odcizil.

"Jeden kolega mi předtím volal, že náš novinový stánek zmizel. Nechtěl jsem mu vůbec věřit, považoval jsem to za špatný vtip. Vždyť jsme o něčem podobném nikdy ani neslyšeli. Až když jsem přijel na místo, viděl jsem, že stánek je opravdu pryč," říká jeden z majitelů.

Zatím není jasné, zda cílem svérázných lupičů bylo jen získat zboží, které bylo uvnitř, nebo zda celý stánek přemalují a chtějí ho někde využít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám