Hlavní obsah

V Thajsku našli v kontejneru z USA lidské nohy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaměstnanci recyklačního provozu v thajském městě Čonburi zažili v úterý pořádný šok, když mezi materiálem určeným k recyklaci našli lidské nohy. Náklad se do Thajska dostal v kontejneru ze Spojených států.

V lodním kontejneru připluly z USA do Thajska lidské nohyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Velký kontejner byl podle agentury AP plný kartonů, které měly být zpracovány na recyklační lince ve městě Čonburi. V průběhu práce však zaměstnanci závodu mezi materiálem našli také dvě lidské nohy.

AP upřesňuje, že měkké tkáně na obou končetinách již prakticky kompletně podlehly rozkladu, a tak se mezi kartony nacházely víceméně již jen kosti. Stále na nich ovšem byly ponožky a boty.

„Myslel jsem si, že jsou to nějaké bílé tyče, ale pak jsem uviděl klouby a tenisky. Byl jsem v šoku, když se ukázalo, že jsou to lidské nohy,“ řekl policistům i médiím muž, jenž na hrozivý nález narazil jako první.

Thajská policie primárně pracuje s verzí, že nohy nepatřily žádnému Thajci, tedy že šlo o cizince. Policejní podplukovník Dečanut Thajasiričuti na základě stavu nalezených ostatků prohlásil, že než dorazily do Thajska, musely být v kontejneru poměrně dlouho.

Neznámé jsou zatím i okolnosti, které nálezu předcházely. „Je možné, že se tato osoba stala obětí vraždy, ale ta se nestala v naší zemi,“ je přesvědčen podplukovník Dečanut Thajasiričuti. Thajské úřady zatím ovšem nevylučují ani možnost, že jde o důsledek nešťastné nehody.

V newyorském lese našli ruku ženy pohřbené před 12 lety

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám