Hlavní obsah

V newyorském lese našli ruku ženy pohřbené před 12 lety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V přírodní rezervaci amerického státu New York našel pejskař minulý týden lidskou ruku. Podle policie patřila ženě, kterou před dvanácti lety pohřbili na nedalekém hřbitově, a není jasné, jak se ruka na místo dostala. Informaci přinesl server NBC.

Článek

Rozkládající se lidskou ruku našel pejskař v lese North Mount Loretto v newyorském obvodu Staten Island ve čtvrtek odpoledne. Přivolaná policie a soudní znalci v sobotu vyloučili jakýkoliv trestný čin, uvedl NBC.

Po analýze otisku prstů vyšlo najevo, že nalezené ostatky patří třiašedesátileté ženě, která zemřela v roce 2011 a byla pohřbena na nedalekém hřbitově.

Vyšetřovatelé předpokládají, že k narušení ostatků ženy došlo letos 27. února, kdy byl vykopán vedlejší hrob. Použité zařízení pravděpodobně poškodilo rakev ženy a oddělilo jí ruku od těla.

Stále ale není jisté, jak se ruka nebožky dostala do více než kilometr vzdálené rezervace, kde ji pejskař objevil. Policie pracuje s možností, že ji tam zavlekla divoká zvěř nebo byla přemístěna společně se zeminou z vykopaného hrobu. Policie se psy prohledala okolí, zda nenajde ještě další zbytky ostatků, ruka však zůstala jedinou částí, která se v lese ocitla.

Newyorská arcidiecéze spravující hřbitov již vydala prohlášení, ve kterém slibuje ostatky ženy včetně její ruky s úctou znovu pohřbít.

Polská matka porodila paterčata. Doma na ně čeká sedm sourozenců

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám