Hlavní obsah

V čínské zoo hodili do výběhu tygrů živého osla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí byli návštěvníci zoo ve městě Changzhou na východě Číny svědky šokující události. Skupina osob v červených pláštěnkách náhle předhodila tygrům živého osla, který se šelmám neměl šanci ubránit. Podle oficiálního vyjádření zoo stály za incidentem vlastnické spory.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V čínské zoo hodili do výběhu tygrů živého oslaVideo: AP

 
Článek

Na videu je vidět skupina lidí, která zvíře k ohradě přivezla na nákladním autě. Poté ho vytáhla ven a násilím strčila do vodní plochy, která je součástí výběhu tygrů. Tam už na něj čekali dva z nich a na marně se bránící zvíře nemilosrdně zaútočili.

Podle listu South China Morning Post tygři osla roztrhali a zvíře bylo přibližně po půl hodině mrtvé. Skupina se do výběhu snažila hodit také kozu, zastavili je ale návštěvníci spolu s bezpečnostním personálem.

Podle zoo je do činu zapleten jeden z jejích akcionářů, který zřejmě navedl zmiňovanou skupinu, aby ze zoo ukradla několik zvířat a poté je prodala. Když ale byla při pokusu o krádež zastavena, zvířata se pokusila shodit právě do tygřího výběhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám