Hlavní obsah

Šestnáctiletou hvězdičku sledoval milion lidí. Teď spáchala sebevraždu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociální síti TikTok ji sledovalo přes milion lidí a zdálo se, že šestnáctiletá hvězdička Siya Kakkarová z Indie si pozornost publika užívá. Ale jen několik hodin poté, co nahrála poslední video, spáchala dívka sebevraždu, informoval Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Mladá dívka si vzala život ve středu v indickém Dillí. V den smrti Kakkarová nahrála na sociální síť video, ve kterém na střeše budovy tančila a usmívala se. O několik hodin později byla doma nalezena mrtvá.

V den sebevraždy s dívkou mluvil také její manažer Arjun Sarin. Podle něj se zdálo, že je všechno v pořádku. „Muselo to být něco osobního. Mluvili jsme spolu o novém projektu a zněla normálně. Byla velice talentovaná,“ uvedl manažer.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ima savage, classy, boujee, ratchet ✨🌹

Příspěvek sdílený Siya Kakkar (@siya_kakkar), Dub 25, 2020 v 4:30 PDT

Podle zdrojů z rodiny se Kakkarová setkávala s kyberšikanou, čelila různým výhrůžkám. Policie však zatím takovou verzi nepotvrdila, případ je ve fázi vyšetřování.

Mladou dívku na TikToku sledovalo přes milion uživatelů, dalších zhruba 190 tisíc fanoušků měla na Instagramu. Právě tam kamarádi a spolupracovníci vyjadřují zármutek nad náhlou ztrátou mladého života.

Reklama

Výběr článků

Načítám