Hlavní obsah

Příbuzní zabili dívku s přítelem, aby chránili čest. Pustili do nich proud

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dillí

V chudinské čtvrti v indickém Dillí zabili nejbližší příbuzní 19letou dívku a jejího o dva roky staršího přítele. Chtěli ochránit rodinnou čest, protože si dívka chtěla přítele vzít navzdory jejich nesouhlasu. Dvojici mučili, přičemž do ní pouštěli elektrický proud.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policie našla těla Aši Sainiové a Jogeše Kumara, který pocházel z nižší kasty, se spoutanýma rukama a nohama, do nichž jim proud pouštěli. Není jasné, zda dvojice zemřela následkem elektrošoků. Podle některých zpráv byla ubodána či ubita železnou tyčí.

Policie čeká na výsledky pitvy, uvedl deník The Times of India. Zástupce policejního velitele N S Bundela řekl, že z prvotního vyšetřování vyplývá, že pár byl před smrtí mučen několik hodin.

Dívčin strýc Om Prakaš po svém zatčení novinářům řekl: „Ničeho nelituji. Ztrestal bych je znovu, kdybych měl tu možnost“. V policejní vazbě ovšem skončil i Ašin otec a úřady pátrají ještě po třech dalších podezřelých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám