Hlavní obsah

Jsem naživu, šokovala influencerka Lil Tay po zprávách o své smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zprávy o mé smrti byly značně přehnané, oznámila překvapivě čtrnáctiletá kontroverzní influencerka Lil Tay krátce poté, co světová média oblétla zpráva o tom, že zahynula spolu se svým bratrem. Vzkázala přitom, že její instagramový účet nabourali hackeři, kteří na něj oznámení s „otřesnou dezinformací“ umístili.

Foto: Profimedia.cz

Influencerka Lil Tay

Článek

„Chci dát jasně najevo, že můj bratr a já jsme v bezpečí a naživu, ale jsem úplně zdrcená a snažím se najít ta správná slova, jak to popsat. Bylo to velmi traumatizujících 24 hodin. Celý včerejší den jsem byla bombardována nekonečnými srdcervoucími a plačtivými telefonáty od svých blízkých, když jsem se snažila tenhle zmatek vyřešit,“ vzkázala někdejší rapperka a hvězda sociálních sítí v prohlášení poskytnutém webu TMZ.

Také policie později potvrdila, že žádné záznamy o smrti dívky a jejího bratra nemá. Původní zprávu o smrti dívky přitom přinesla řada světových médií, včetně těch v kalifornském Los Angeles, kde mladá Kanaďanka se svou rodinou žije.

Internetová popularita zmíněné influencerky raketově vystřelila vzhůru v roce 2017, když coby devítiletá získala miliony sledujících svými vulgárními videi. Od roku 2018 se však na sociálních sítích na dlouho odmlčela, její bratr tvrdil, že otec rodiny dívku okradl o miliony dolarů.

Objevily se zprávy o smrti čtrnáctileté influencerky Lil Tay. Vulgárním rapem se proslavila už v devíti

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám