Hlavní obsah

Schwarzenegger vtipkuje na účet demokratů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MENLO PARK

Kalifornský republikánský guvernér Arnold Schwarzenegger pravidelně vtipkuje na účet demokratů. Obvyklým terčem jeho narážek je demokratický senátor Edward ´Ted´ Kennedy, strýc jeho ženy Marie Shriverové. Naposled si však vzal na paškál i demokratického kandidáta na amerického prezidenta Johna Kerryho.

Foto: Tvoření Zdounky (archiv)

Výstava Tvoření Zdounky bude slavnostně zahájena v neděli 26. února v 15 hodin.

Článek

Když bývalý hrdina akčních filmů přišel o pár minut později na republikánské shromáždění, omluvil se tím, že čekal až děti dokončí tradiční zábavu - hledání ukrytých dýní. "Děti přinesly pěknou dýni, ale musím ji vrátit. Je to demokratická dýně. Má oranžovou barvu jako Kerryho opálená kůže a je kulaťoučká jako Ted Kennedy," řekl do bouře smíchu Schwarzenegger.

Naposledy si utahoval z manželčina strýce při projednávání kalifornského státního rozpočtu ve výši 103 miliard dolarů. Aby vysvětlil, o jak velké peníze jde, uchýlil se opět k přirovnání s Tedem Kennedym. "Je to hodně peněz. Představte si to asi tak, že kdybyste vzali stodolarové bankovky v této hodnotě a obepnuli jimi břicho Teda Kennedyho, vystačí tak do poloviny."

"Strašně rád vtipkuji na Tedův účet. Je to vždycky legrace. Je totiž jedním z mých nejoblíbenějších příbuzných. Pokaždé když přijde ke mně domů, sní všechny koláče a všechno cukroví, které máme," popsal rodinnou návštěvu guvernér.

Reklama

Výběr článků

Načítám