Hlavní obsah

Řidič na Slovensku zdemoloval Audi o strom, tři lidé na místě zemřeli

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve směru od Nových Zámků do Nitry v západní části Slovenska vyletěl v neděli ráno osobní vůz ze silnice, narazil do stromu a několikrát se převrátil. Z pětičlenné posádky zemřeli na místě tři lidi, dva byli převezeni do nemocnice.

Foto: Hasiči SR

Nehoda na západě Slovenska

Článek

Slovenská policie na sociální síti upřesnila, že k nehodě došlo jen 500 metrů za Novými Zámky. „Sedmatřicetiletý řidič osobního vozu Audi A6 z dosud nezjištěných příčin sjel ze silnice a narazil do stromu. Při nehodě zahynuli dva muži ve věku 32 a 35 let a žena ve věku 24 let,“ uvedla policie.

Řidič na Kladensku zabil chodce a ujel, vůz policie rychle našla

Krimi

Řidič a 22letá spolujezdkyně byli převezeni do nemocnice. Osobní vůz byl zcela zdemolovaný. Výsledek testu řidiče na alkohol by negativní. „Okolnosti této tragické dopravní nehody a její příčina jsou předmětem vyšetřování,“ konstatovala policie.

„Vyšetřovatel zahájil v této souvislosti trestní řízení ve věci trestních činů usmrcení a ublížení na zdraví,“ dodala slovenská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám