Hlavní obsah

Popelářský vůz v Bratislavě slisoval muže, který byl v kontejneru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sváteční ráno poznamenala v pátek v centru Bratislavy tragická událost, když popelářský vůz po vysypání odpadků slisoval tělo neznámého muže. O případě informovala slovenská policie na sociální síti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační snímek

Článek

K tragédii došlo na Hviezdoslavově náměstí krátce před šestou hodinou ranní. „Muž dosud neznámé totožnosti se nacházel v kontejneru, který byl vysypán a jehož obsah byl následně slisován ve vozidle,“ uvedla policie.

Bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff potvrdil, že v případě bylo zahájeno trestní řízení ve věci usmrcení.

Mluvčí společnosti Odvoz a likvidace odpadu (OLO) Zuzana Balková potvrdila, že posádka popelářského vozu po vysypání kontejneru zjistila, že do lisovací části vozidla se kromě odpadků dostala i osoba. „Navzdory okamžité reakci zaměstnanců OLO, kteří lis zastavili a zavolali všechny záchranné složky, muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ dodala mluvčí.

Ivan Sokáč z vedení podniku v souvislosti s tragickým případem vyjádřil upřímnou soustrast a připustil, že v chladných měsících se stává, že lidé bez domova hledají útočiště ve sběrných nádobách. „Budeme hledat cesty, jak takovýmto mimořádným situacím v budoucnu předcházet,“ uvedl.

Při lisování se ozval křik. V popelářském voze v Havířově našli tělo mladé ženy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám