Hlavní obsah

Policie zatkla anglického reprezentanta. Přítelkyně si dala na sítě krvavé snímky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Dvacetiletý fotbalista Mason Greenwood z anglického týmu Manchester United byl v neděli zatčen pro podezření ze znásilnění a napadení. Policie zasáhla krátce poté, co Greenwoodova přítelkyně na sociálních sítích zveřejnila fotografie modřin, video zakrváceného obličeje a zvukovou nahrávku ukazující reprezentantovo násilnické chování, informuje stanice Sky News.

Foto: Profimedia.cz

Anglický reprezentant Mason Greenwood

Článek

Manchesterská policie uvedla, že byla informována o „snímcích a videích zveřejněných na sociálních sítích ženou, která ohlašovala případy fyzického násilí”.

Potvrdila, že zatkla „muže ve věku 20 let pro podezření ze znásilnění a napadení”.

Greenwood zůstává ve vazbě. Jeho zaměstnavatel, fotbalový klub Manchester United, v prohlášení uvedl, že odsuzuje násilí všeho druhu a dodal, že se fotbalista nevrátí k tréninku, dokud nebude celá věc vyjasněna.

Bratranci Mendyovi kritizují média. Pletou si je se jmenovcem obviněným z několika znásilnění

Evropa

Na instagramový příběh fotbalistovy přítelkyně Harriet R. bylo v neděli přidáno několik příspěvků, na nichž jsou zjevně vidět zranění jako modřiny na těle, rány a zakrvácený obličej. Přiložené video neslo popisek: „Všem, kdo chtějí vědět, co mi Mason Greenwood doopravdy dělá.”

Na účtu se objevila také zvuková nahrávka, na které ženský hlas komunikuje s mužským hlasem, který se velmi agresivně dožaduje sexuálního styku.

Všechny příspěvky byly následně z Instagramu smazány.

Dvacetiletý Greenwood si odbyl klubový debut v březnu 2019. Rok nato byl poprvé pozván do národního týmu, odkud ho ovšem trenér předčasně poslal domů, protože si společně se spoluhráčem Philem Fodenem utajeně pozvali do hotelu dvě islandské modelky navzdory přísným karanténním opatřením.

Foto: Twitter

Snímky Harriet Robsonové kolující na sociálních sítích

Reklama

Výběr článků

Načítám