Hlavní obsah

Opilý řidič v Bratislavě smetl chodkyni čekající na zelenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V pátek v Bratislavě narazil opilý 40letý řidič BMW do chodkyně, která čekala na chodníku u semaforu. Informovala o tom slovenská policie. Podle zveřejněného videa měla žena velké štěstí, že nehodu přežila.

Foto: Policie SR, Bez zdroje

Řidič v Bratislavě smetl ženu, která čekala před přechodem.

Článek

Žena čekala u přechodu pro chodce na křižovatce ulic Košická a Prievozská, když opilý řidič nezvládl řízení, vjel na chodník a ženu srazil. Řidiči po nehodě naměřili policisté 1,25 promile.

„Žena při nehodě utrpěla zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice,“ uvedla slovenská policie. Podle webu aktuality.sk utrpěla žena několik zlomenin.

Černá série

Na Slovensku tak pokračuje černá série, kdy řidiči pod vlivem alkoholu způsobují vážné nehody. V neděli narazil 60letý řidič v Bratislavě do lidí čekajících na zastávce na autobus a pět z nich usmrtil. Policisté mu naměřili 1,6 promile.

Řidiči na Slovensku řádí dál, jeden z nich tvrdil, že je elf

Krimi

Ve středu ve městě Čadca na severu země vjel opilý řidič na chodník, kde srazil matku se dvěma dětmi. Žena a děti byly převezeny do nemocnice k ošetření. Sedmatřicetiletému řidiči naměřili policisté 1,79 promile.

Ve čtvrtek v Bardejově na východě Slovenska narazil další opilý řidič do zaparkovaného nákladního automobilu. Třicetiletému muži naměřili 3,6 promile. V sobotu pak v Bratislavě strážci zákona naměřili 1,08 promile 53letému řidiči trolejbusu.

Reklama

Výběr článků

Načítám