Hlavní obsah

Německý kanibal byl prý maminčin mazánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KASSEL

Armin Meiwes, přezdívaný německý kanibal, byl slušně vychovaný maminčin mazánek. Rozhodně nikdy prý ve školním věku nehovořil o žádných "hrozivých představách mučení". Uvedl to v pondělí před soudem v Kasselu Meiwesův přítel z dětství. Svědek navíc uvedl, že se ale vždy domníval, že má obžalovaný homosexuální sklony.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Hráli jsme si často na jejich farmě. Mimo jiné jsme ukrývali fotografie nahých mužů a následně jsme je hledali. Armin se vždy změnil v nepoznání, když svalnaté naháče vytahoval ze speciální krabičky," konstatoval dále svědek s tím, že obrázky "nesměla vidět Arminova matka".

"Jednou mě dokonce políbil a žádal intimnosti," vypověděl muž u soudu.

Svědek: velela mu matka

"Když jsme k němu o mnoho let přijeli na návštěvu s manželkou, změnil se. Mimo jiné nám ukázal kruté snímky mučení, které našel na internetu," řekl také přítel z dětství.

Svědek rovněž doznal, že se mu Meiwes ve chvilce slabosti svěřil, že navštívil internetovou diskusi a kontaktoval tam muže, "který mu dovolil zabít ho, rozřezat a sníst jako prase". "Nebral jsem to vážně," vysvětloval muž, proč neupozornil včas policii.

Podle Meiwesova přítele byl obžalovaný dlouho ve vleku své matky: Waltraudy. Ta jej prý sice vychovávala s láskou, ale vyžadovala od něj absolutní poslušnost.

Druh oběti: plánovali jsme dovolenou

Životní druh mrtvého inženýra z Berlína, třiačtyřicetiletého Bernda Brandese, dnes u soudu vypověděl, že jeho přítel nikdy nemluvil o tom, že chce zemřít. Netrpěl prý ani depresemi. "Byli jsme šťastní a chtěli jsme společně jet na dovolenou," konstatoval s lítostí druh oběti.

Soud vynese rozsudek 30. ledna.

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek visel u kanibala na řeznickém háku

"Seznámili jsme se přes internet a obžalovaného jsem navštívil celkem pětkrát v Rotenburgu. Jednou jsem i visel na háku v řeznické místnosti," přiznal 34letý...

Kanibal odmítal otylé zájemce o smrt

"Otylé zájemce o usmrcení jsem odmítl, měli příliš mnoho tuku, ale vybral jsem si z nabídek na internetu ještě jednoho učitele a jednoho důchodce," řekl...

Výběr článků

Načítám