Hlavní obsah

Muž měl v první třídě letadla znásilnit cestující, zadrželi ho hned po přistání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V letadle United Airlines směřujícím z New Jersey do Londýna řešila posádka závažný čin. V první třídě měl jeden z pasažérů údajně znásilnit ženu, zatímco ostatní spolucestující spali. Muž byl po přistání okamžitě zadržen policií, která ho podrobila výslechu. O případu informoval deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke znásilnění mělo dojít minulý týden z noci na pondělí na trase Newark New Jersey–Londýn Heathrow.

Oba pasažéři, muž a žena, cestovali v byznysové „první” třídě (United Airlines už pro mezinárodní dopravu neprovozují klasickou první třídu), kde zpáteční letenka stojí asi tři tisíce liber (86 tisíc Kč). Seděli v odlišných řadách, před odletem se neznali, ale v průběhu cesty se prý začali bavit a popíjet v palubním baru.

DNA z roušky pomohla vyřešit 13 let starý případ znásilnění

Zahraniční

Žena pak za posádkou přišla s tím, že ji muž znásilnil ve chvíli, kdy ostatní cestující spali. „Byla rozrušená a nahlásila to palubnímu personálu, který se pomocí rádia obrátil na policii, která čekala, až letadlo přistane,” sdělil deníku jeden ze zdrojů.

Po přistání vtrhli na palubu policisté a 40letého muže zadrželi. Vzali ho do vazby ještě na letišti, kde mu odebrali otisky prstů a vzorky DNA.

Muž odsouzený za znásilnění školaček chtěl obnovu procesu. Neuspěl

Krimi

Žena, rovněž 40letá a rovněž z Británie, byla převezena do poradny pro oběti znásilnění a vyslechnuta odbornými policisty.

Strážci zákona následně ohledali celé letadlo. Podezřelý byl poté propuštěn, ale Metropolitní londýnská policie potvrdila, že vyšetřování pokračuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám