Hlavní obsah

Krev, násilí a vraždy. Tehdy dosáhl Hitler sexuálního uspokojení, tvrdí spisovatel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adolf Hitler byl sériový vrah, který zabíjel kvůli svému sexuálnímu uspokojení, píše ve své knize Volker Elis Pilgrim. Nacistický vůdce nevraždil sám, měl na to své pochopy, tvrdí autor knihy s názvem Hitler 1 a Hitler 2 - Das sexuelle Niemandsland. Svá tvrzení opírá o vzpomínky pamětníků Třetí říše, z nichž vyčnívá tehdejší hvězda stříbrného plátna Marianne Hoppeová.

Foto: Profimedia.cz

Hitler s Evou Braunovou. V prvních hodinách 29. dubna 1945 se stali manželi.

Článek

Pilgrim ve své knize píše, že „v Hitlerovi existovalo propojení mezi sexualitou a násilím, což mu dávalo touhu nutit své muže k zabíjení”. Chuť zabíjet je však typickým znakem pro sériové vrahy.

Byl tedy Hitler sériový vrah, který zabíjel kvůli svému uspokojení?

Na tuto otázku si odpovídá tak, že vůdce se nemůže srovnat s německým vrahem a kanibalem Fritzem Haarmannem, který ve 20. letech zneužil, zabil a rozporcoval a částečně snědl desítky mladých mužů.

„Hitler nemusel vzít zbraň do ruky. Stačilo mu, že se v jeho jménu zabíjelo,“ píše autor knihy.

U násilných scén sténal

Spisovatel se opírá zejména o výpověď Marianne Hoppeové, která patřila k nejznámějším německým hvězdám divadla a stříbrného plátna tehdejší doby. Měla velmi bohaté kontakty na špičky nacistického Německa, patřila k pravidelným hostům ministra propagandy Josepha Goebbelse a dostávala pozvání na oběd od samotného vůdce.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Marianne Hoppeová na snímku z roku 1938

Herečka zemřela v roce 2002 a nikdy nezapomněla na jeden večer, který s ní otřásl. Byla pozvaná do Říšského kancléřství na filmový večer. Promítal se snímek Rebel od Luise Trenkera, který vypráví o povstání v Tyrolsku proti Napoleonovi v roce 1809. Hoppeové bylo tehdy dvacet let a byla posazená na prominentní místo hned vedle Hitlera.

„Najednou byla scéna, kdy obyvatelé Tyrolska házeli na francouzské vojáky balvany. Hitler začal být při těchto krvavých scénách jakýmsi způsobem vzrušený a v okamžiku, kdy se kameny valily na Francouze, si třel kolena o sebe a sténal. Nevím, jestli byl blázen, ale měl určitý druh orgasmu,“ uvedla Hoppeová.

Znechutilo a vyděsilo ji to tak, že ještě během promítání filmu utekla.

Hitlera změnila účast na západní frontě

Pilgrim tvrdí, že ke zlomu u Hitlera došlo v roce 1918. Do té doby existoval jako nenápadný, zdánlivě asexuální člověk - Hitler 1. Jeho účast na západní frontě, zasažení nervovým plynem a následné zranění, kdy na nějakou dobu i oslepl, ho podle spisovatele změnilo a stal se z něj nebezpečný sériový vrah - Hitler 2.

Propaganda, která provázela nacistického vůdce, navrch velmi promyšleně budovala mýtus a zastírala pravdu. Podle historiků totiž ten pravý Hitler miloval párky, byl feťák, líbily se mu disneyovky, dopoval se býčím spermatem, trpěl nadýmáním a páchlo mu z úst, shrnul v březnu server německého týdeníku Focus. [celá zpráva]

Hitler rozpoutal druhou světovou válku, při níž přišly o život milióny lidí. Jako „vůdce” nacistického Německa nechal vyvražďovat Židy, Romy a postižené.

Reklama

Výběr článků

Načítám