Hlavní obsah

Hrdina zlikvidoval zabijáka v tanečním klubu v Kalifornii. Zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý hrdina Brandon Tsay zabránil ozbrojenému útočníkovi v dalším útoku. Ten se po útoku v Monterey Parku přesunul do nedalekého města Alhambra, kde chtěl zaútočit v dalším tanečním studiu. Obě města se nacházejí v Kalifornii.

Bezpečnostní kamera zachytila, jak hrdina odzbrojil střelce v tanečním studiu v KaliforniiVideo: LAI LAI BALLROOM & STUDIO INC., AP

 
Článek

Šestadvacetiletý programátor Brandon Tsay provozuje se svou rodinou taneční studio Lai Lai v osmdesátitisícové Alhambře v Kalifornii. V sobotu večer zaslechl zvláštní zvuky a vydal se zkontrolovat dveře od studia. Střetnul se s 72letým Huu Can Tranem, stejným mužem, který o něco dříve v nedalekém Monterey Parku zastřelil 11 lidí.

Tsay tak pravděpodobně zabránil dalším úmrtím, jelikož Tran přišel i do studia Lai Lai ozbrojený. Na záběrech z bezpečnostní kamery je vidět, že když se muži střetli, Tran se nechtěl vzdát. Nakonec ho ale Tsay přepral a vyhodil ven.

Listu The New York Times Tsay řekl, že o předchozí střelbě, ke které došlo v Monterey Parku, nevěděl.

Huu Can Tran zaútočil při oslavách nového lunárního roku 21. ledna v tanečním studiu v Monterey Parku v Kalifornii. Po jeho střelbě zemřelo jedenáct lidí, dalších devět přežilo se zraněními, uvedla agentura AP.

Tran byl podle policie nalezen v neděli odpoledne mrtvý v dodávce necelých padesát kilometrů od místa, kde se sám postřelil. Pravděpodobně se zabil. Motivy jeho útoku zatím policie prošetřuje.

Zastřelil 10 lidí a uprchl. Policie pátrá po vrahovi z Monterey Parku

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám