Hlavní obsah

Zvrat v příběhu mladé romské běžkyně. Přítel, nebo sport?

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh Annamárie Horváthové (15), dorostenecké mistryně Slovenské republiky v běhu na 1500 metrů, se zamotává. Dívka, která žije v osadě u města Moldava nad Bodvou na východním Slovensku, se totiž odstěhovala k příteli a sport může jít bokem.

Foto: Facebook/Centrum volného času Cvrček

Annamária Horváthová se o víkendu stala dorosteneckou mistryní Slovenska v běhu na 1500 metrů.

Článek

Už v roce 2018 vyhrála místní běžecké závody, a to na rozdíl od soupeřek běžela ve starých prošlapaných balerínkách. Na tretry neměla peníze.

Foto: Facebook Michal Šimečka

Annamária Horváthová před třemi lety vyhrála závod v balerinkách.

Zářná kariéra

Odborníci se shodují, že ji může čekat zářná kariéra, jenže do toho promluvil život v osadě. Annamária si našla přítele a odstěhovala se k němu. „Bydlí s frajerem, kterému je sedmnáct. Vyhodil z domu družku se dvěma dětmi,“ prozradila webu pluska.sk místní žena. Její matka Izabela však tyto informace vyvrací.

Annamária neměla ani na tenisky, nyní je mistryní Slovenska

Evropa

„Bydlí s námi. Chci, aby sportovala,“ říká 38letá matka sedmi dětí, která má už dvouletého vnuka. Další sousedka však má ve všem jasno.

„Balerínka se sportem do léta skončí, protože bude těhotná. Je to její první frajer a je hodně zamilovaná. Teď ji nezajímá nic jiného,“ tvrdí.

Reklama

Výběr článků

Načítám