Hlavní obsah

Zpěváka Watkinse odsouzeného za zneužívání dětí ve vězení pobodali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Ian Watkins byl pobodán ve vězení, kde si odpykává trest v délce 29 let za řadu sexuálních napadení včetně zneužití dětí. Muž není v ohrožení života, byl ale několik hodin držen jako rukojmí jinými vězni.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Ian Watkins na snímku z roku 2012

Článek

Tři spoluvězni zajali podle televize SkyNews šestačtyřicetiletého zpěváka jako rukojmí v sobotu ráno, dozorci ho osvobodili po šesti hodinách. Mluvčí věznice Wakefield incident potvrdil, podrobnosti ale odmítl komentovat.

Bývalý zpěvák velšské skupiny Lostprophets Ian Watkins byl v roce 2013 odsouzen na devětadvacet let odnětí svobody za sexuální zneužívání dětí.

Watkins původně vinu odmítal. K třinácti případům sexuálního zneužití dětí a také k pokusu o znásilnění miminka se ale nakonec přiznal loni v listopadu, k některým dalším se nepřiznal.

V jeho počítači detektivové našli pornografii s dětmi a zvířaty. Spolu s ním odsoudili na 14 a 17 let i dvě ženy, které mu dovolily spáchat trestný čin na svých dětech.

Zbylí členové Lostprophets už založili novou skupinu No Devotion.

Ian Watkins do poslední chvíle tvrdil, že je nevinný

Kultura

Lostprophets se od svého zpěváka distancují

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám