Hlavní obsah

Žena nabízela erotické služby v oknech bývalého kláštera

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V oknech bývalého kláštera ve slovenské obci Dolná Krupá u Trnavy, kde sídlí charitativní domov pro týrané ženy, měla matka tří dětí kolemjdoucím mužům nabízet erotické služby. Podle deníku Nový čas to tvrdí místní obyvatelé, kteří viděli ženu, jak se prochází v oknech nahá.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Chodila za oknem nahá přímo před zraky chlapů a pak si to přímo u kláštera rozdávali,“ uvedla 77letá Štefánia, jejíž dům sousedí s charitativním domovem.

„Poskytli jsme ubytování ženě se třemi dětmi, jako každé ženě, která to potřebuje,“ uvedla pracovnice charitativního domu Jozefínum. Aféru musel řešit starosta obce Teofil Mihalovič. „Mluvil jsem s ředitelkou zařízení a ubezpečila mě, že v tomto směru sjednají nápravu,“ řekl starosta.

Podle deníku vedení charitativního domu ženu vyzvalo, aby zařízení opustila. Matka i s třemi dětmi tak přišly o střechu nad hlavou.

Obyvatelé obce jsou pobouřeni především tím, že nemravnosti se odehrávaly v budově bývalého kláštera. „Ta budova si to vzhledem ke své historii nezaslouží,“ říkají místní.

Reklama

Výběr článků

Načítám