Hlavní obsah

Nezletilá dívka se v Bratislavě vydává za řidičku tramvaje. Zkouší se dostat do kabiny

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po Bratislavě se pohybuje dívka ve věku asi 13 až 14 let oblečená v uniformě dopravního podniku a oslovuje řidiče tramvají s tím, že je má vystřídat. Bratislavský dopravní podnik (DPB) upozornil své řidiče, že se jedná o podvod a že tak mladou dívku by podnik ani nemohl zaměstnat.

Foto: Profimedia.cz

Tramvaj v Bratislavě (ilustrační foto)

Článek

Bratislavské noviny konstatují, že DPB upozorňuje řidiče na falešnou kolegyni vývěskami na nástěnkách s její fotografií a texty: „Tohle není naše řidička!“ nebo „Dejte si, prosím, pozor, nekomunikujte s touto osobou, a především jí neumožněte vstup do kabiny řidiče“ a „Nenechte se zmást a nenechte se od ní vystřídat!“

Žena postříkala revizora mateřským mlékem

Koktejl

Některé zdroje tvrdí, že dívka už tramvaj dokonce řídila, ale DPB to důrazně popírá a tvrdí, že dívka byla v kabině řidiče tramvaje jen na konečné, kdy vůz nebyl v pohybu.

„DPB vítá každého fanouška veřejné dopravy, ale nemůže dopustit, aby byl ohrožen provoz a bezpečnost městské hromadné dopravy,“ uvedla mluvčí dopravního podniku Adriana Volfová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám