Hlavní obsah

Vnučka královny Alžběty princezna Eugenie čeká dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Vnučka britské panovnice Alžběty II. princezna Eugenie je těhotná. Radostnou novinu oznámil královský palác v pátek. Dítě by mělo přijít na svět na počátku roku 2021. Královna Alžběta a její manžel princ Philip jsou potěšeni stejně jako rodiče Eugenie a jejího manžela Jacka Brooksbanka.

Foto: Pool, Reuters

Princezna Eugenie a Jack Brooksbank

Článek

Pár novinku oznámil na Instagramu, kde se nechal vyfotit v objetí a s párem dětských botiček v rukou.

Sestřenice princů Williama a Harryho se vdala v říjnu roku 2018. Obřad se konal na hradě Windsor v kapli sv. Jiří a účastnilo se ho na 850 hostů. Princezna oblékla jednoduché šaty s odhalenými zády, kde byla zřetelně vidět dlouhá jizva po operaci, kterou prodělala ve dvanácti letech. Trpěla totiž skoliózou.

Harry a Meghan se vyjádřili k volbám. Trumpův posměšek přišel brzy

Volby USA

„Odhalení jizvy je mou formou projevu díků a vděčnosti týmu lékařů, který se o mě tehdy tak skvěle postaral,“ vzkázala Eugenie. Současně měla dodat sebevědomí a povzbudit všechny, kteří se ocitli v podobných situacích, tedy museli podstoupit zákroky a zůstaly jim po nich jizvy.

Eugenie si vzala Jacka Brooksbanka, obchodníka s vínem a likéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám