Hlavní obsah

V Pasově vjelo nákladní auto do chodců, matka s dcerou zemřely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V centru bavorského města Pasov vjel nákladní automobil do skupiny chodců, jedna žena při tom zemřela a další čtyři lidé utrpěli vážná zranění, informovala agentura DPA. Podle policie nešlo o úmyslný čin, přesné příčiny nehody ale zatím nejsou jasné. Na místě zemřela 37letá žena, později v nemocnici i její 11letá dcera.

Foto: Profimedia.cz

Zásah záchranářů v Pasově po nárazu kamionu do chodců

Článek

Mezi zraněnými je i devítiletý syn mrtvé ženy a další dvě ženy ve věku 45 a 70 let.

Nákladní auto podle všeho po vykládce zboží předjíždělo stojící autobus a při manévru srazilo šest chodců. Zraněné z místa nehody na frekventované obchodní ulici odvážely vrtulníky. Mezi zraněnými je i 63letý řidič nákladního auta, kterého museli vyprošťovat záchranáři.

„Kamion vjel do skupiny lidí uprostřed pěší zóny,“ citoval web listu Bild jednoho ze svědků. Policejní mluvčí odmítl na sociálních sítích teorie, že mohlo jít o úmyslný čin. „Pevně věříme, že šlo o dopravní nehodu,“ citoval jej deník s tím, že zatím nelze vyloučit ani zdravotní indispozici řidiče.

Německá policie zatkla řidiče, který usmrtil italského cyklistu Rebellina

Evropa

Řidič BMW prchal z Německa před policií. Na D8 boural a na místě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám