Hlavní obsah

Tělo ztracené tříleté Simonky našli na břehu Váhu

Právo, Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlohovec

Slovenští policisté našli v sobotu ráno tělo pohřešované tříleté Simonky. Její ostatky vyplavila řeka Váh asi dva kilometry od místa, kde ji její matka viděla naposledy.

Článek

Tříletá Simona Švecová z Hlohovce zmizela v pondělí večer. Slovenská policie po dívce usilovně pátrala, v sobotu záchranáři prohledávali od sedmi ráno levý břeh Váhu. Její tělo našli asi dva kilometry od Hlohovce.

Okolnosti zmizení devčátka nejsou zatím zcela jasné, objevovaly se stále nové verze. Matka několikrát změnila svou výpověď. Podle pátečních informací serveru tvnoviny.sk se dokonce matka údajně přiznala, že dceru hodila do řeky Váhu. Policie zatím tuto informaci nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Jedno je však jisté - rodiče přišli v pondělí večer s dcerou do místní hospody. Otec Andrej (52) údajně koupil Simoně nanuk a matka s ní odešla na hřiště. Tam dívka zmizela za dosud nevyjasněných okolností.

Rodiče se podle místních do pátrání nezapojili, místo toho v hospodě zapíjeli žal. Šířily se fámy, že rodiče se o dítě nestarali a Simona od nich utekla. Rodina však se sociálkou nikdy problémy neměla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám