Hlavní obsah

Tajemná smrt tří lidí v domě nedaleko Cách, leželi v kalužích krve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v německém městě Langerwehe nedaleko Cách vyšetřuje tajemnou smrt tří lidí, kteří byli nalezeni v sobotu mrtví v rodinném domě, napsal server týdeníku Focus. Všechna těla ležela v kalužích krve.

Foto: Erol Dogrudogan, Reuters

Policisté a forenzní technici v domě, kde byly nalezeny tři mrtví.

Článek

Státní zástupkyně Katja Schlenkermannová-Pittsová uvedla, že v dvoupatrovém domě zemřela šedesátiletá žena, dále pětačtyřicetiletá žena a o dva roky mladší muž. „Všichni zemřeli v důsledku brutálního násilí. Do těl proniklo něco velmi ostrého,“ uvedla státní zástupkyně.

Zvláštní ovšem je, že policie nehledá žádného pachatele. „Nemáme důkaz, že by měl na smrti podíl někdo čtvrtý,“ řekla Katja Schlenkermannová-Pittsová.

Je možné, že se jedná o sebevraždu nebo rozšířenou sebevraždu, ale zatím to jsou podle státní zástupkyně jen spekulace. „Zatím netušíme, co se mohlo stát,“ dodala. Pitva by se měla uskutečnit během neděle.

Všichni tři mrtví jsou podle policie „tři němečtí občané jednoho nájemního domu“. Deník Bild s odkazem na informace sousedů napsal, že mrtvé nalezl nájemník z přízemí, když se vrátil domů ze zaměstnání v pekárně kolem 10:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám