Hlavní obsah

Starší Slovák jel na očkování, na dálnici se otočil do protisměru a zpátky

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nitra

Na dálnici u Nitry se 67letý řidič osobního vozu otočil do protisměru, jel dva kilometry a pak se opět otočil, tentokrát do správného směru. Slovenská policie zveřejnila na sociální síti video a upozornila, že řidič svým zmatkováním ohrozil ostatní účastníky silničního provozu. Případ se stal minulou středu, ale slovenská policie o něm informovala až toto úterý.

Řidič na Slovensku jel na dálnici v protisměruVideo: Policie SR

 
Článek

Když řidič zjistil, že nejede správným směrem, místo aby sjel z dálnice u nejbližšího výjezdu, zastavil a otočil se do protisměru. „V rychlém jízdním pruhu jel asi dva kilometry, když opětovně zazmatkoval a otočil se, tentokrát do správného směru, přičemž omezil a ohrozil ostatní řidiče,“ komentovala situaci slovenská policie.

Řidič na jihu Čech ujel 19 kilometrů na dálnici v protisměru

Krimi

Když staršího muže zastavila dálniční policie, důchodce tvrdil, že jede na očkování. „Tvrdil, že se potřebuje dostat do nemocnice v Nitře,“ uvedla policie. Policisté ho pak doprovodili do nemocnice, ale kvůli riskantní jízdě zřejmě přijde o řidičský průkaz a zaplatí pokutu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám