Hlavní obsah

Slovák sexuálně zneužíval čtyřletou dívku

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Ve sklepě chaty u slovenského města Prievidza 52letý muž opakovaně sexuálně zneužíval teprve čtyřletou Veroniku. Podle televize Joj muž nutil dívku, aby ho líbala na intimních místech. Zároveň ji požádal, aby nikomu nic neříkala, že to bude jejich společné tajemství.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Dívka původně navštěvovala muže v sousedství ve společnosti své babičky. Postupně však začala docházet k sousedovi sama. „Muž zamkl dívku ve sklepě a nutil ji, aby mu olizovala a osahávala pohlavní úd,“ uvedl jeden ze sousedů. Zneužívání se mělo opakovat několik týdnů.

Muž holčičku požádal, aby nikomu nic neříkala, že to bude jejich společné tajemství. Ta se však před babičkou přeřekla a následně se o záležitosti dozvěděla policie. Kriminalisté muže okamžitě zadrželi. Ten se k činu přiznal a potvrdil, že dívku zneužíval opakovaně.

„Obviněnému hrozí za zločin sexuálního násilí sedm až patnáct let vězení,“ uvedl trenčínský policejní mluvčí Pavol Kudlička.

Podle psychologů tento traumatizující zážitek poznamená dívku na celý život. „Je to vážná věc a hodně traumatizující. Má velké psychické následky, poruchy emocionálního a sexuálního vývoje,“ uvedl psycholog Andrej Benkovič.

Reklama

Výběr článků

Načítám