Hlavní obsah

Slovák podle policie zavraždil manželku, její tělo měl v bytě dva dny

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Slovenská policie zadržela devětatřicetiletého Marka z Bratislavy, který je podezřelý, že zavraždil svou sedmatřicetiletou manželku Petru. Marek se poté neúspěšně pokusil o sebevraždu a s tělem mrtvé manželky měl strávit v bytě dva celé dny.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala slovenská policie na sociální síti. „Marek byl obviněn z obzvláště závažného zločinu vraždy a hrozí mu až doživotní trest,“ uvedla policie. Manželku měl zavraždit v jejich bytě v bratislavské Gagarinově ulici v městské části Ružinov.

„Ve středu 26. února bylo v bytě nalezeno tělo ženy bez známek života. Výsledek pitvy jednoznačně potvrdil, že příčinou smrti bylo zavinění cizí osobou. Policisté podezřelého muže zadrželi,“ konstatovala policie. Marek měl své manželce způsobit větší množství bodnořezných ran.

Češka si na Slovensku definitivně odsedí osm let za plánování vraždy manžela

Evropa

Podle deníku Nový čas měl policii přivolat na místo činu Markův otec, který přišel za synem, aby mu blahopřál k narozeninám. Když policie dorazila, zjistila, že se Marek pokusil o sebevraždu. „Muže převezli s řezným zraněním zápěstí do nemocnice,“ uvedl list.

Tělo jeho manželky mělo ležet přikryté v posteli. K vraždě mělo dojít už v pondělí, takže Marek strávil s tělem své ženy v bytě dva dny.

Muž na Slovensku kvůli hlasité hudbě uvláčel za autem souseda

Evropa

Marek je podnikatel a Petra pracovala jako kosmetička. Na základě fotografií na sociální síti list konstatoval, že bezdětní manželé žili pohodový život plný cestovatelských zážitků. Příští týden měli odjet do Himálaje.

Reklama

Výběr článků

Načítám