Hlavní obsah

Policistka spáchala sebevraždu, SMS pro milence poslala omylem manželovi

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Prozrazená nevěra dovedla 46letou policistku z britského hrabství Cornwall k sebevraždě. Gail Crockerová se zabila poté, co textovou zprávu určenou pro přítele odeslala omylem manželovi. O případu v minulých dnech informoval list The Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Gail Crockerová

Článek

Crockerová šla v polovině června na rande s kolegou, když byl manžel na služební cestě v Londýně. Večer mu pak napsala: „Děkuji Ti za báječný večer. Přála bych si jen, abychom tohle mohli dělat častěji“. Zprávu ale poslala manželovi, s nímž byla sezdána před více než 20 lety a měla s ním dvě dcery.

Po jeho návratu domů se pohádali. Druhý den se hádka opakovala, načež Crockerová z domova odešla. Další den pak Peter Crocker nalezl svoji ženu v jejím autě mrtvou. Spolykala balení prášků. Vedle jejího těla našel manžel dopis na rozloučenou.

Crocker následně vyšetřovatelům řekl: „Když jsem se vrátil, byla celá uplakaná a říkala, že jí to je líto. Řekla mi, že se to stalo jedinkrát, že to nikdy dřív neudělala. Byla celý můj život, měli jsme své plány. Nic nestálo za to, aby si brala život. Bez ní jsem ztracený.“

Reklama

Výběr článků

Načítám