Hlavní obsah

Policisté v Londýně zatkli za ubodání muže 13letého chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Londýnská policie vyšetřuje vraždu 47letého Dariusze Wolosze, Poláka žijícího v Londýně. Skupina mužů ho měla pobodat v úterý krátce po půlnoci. Wolosz zraněním na místě podlehl. Ve čtvrtek zatkla policie 13letého chlapce, v pátek byl zatčen další podezřelý, tentokrát 27letý muž.

Foto: Carl Recine, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Útok se stal ve West Draytonu v západním Londýně. Policisté byli na místo povoláni dvanáct minut po půlnoci. Navzdory snaze záchranářů, Wolosz zemřel.

Pitva prokázala, že utrpěl fatální zranění v oblasti třísel a hrudi. Vyšetřovatelé se domnívají, že byl napaden „skupinou mužů“.

Již dva dny po incidentu byl pro podezření z vraždy zatčen 13letý chlapec. Vzápětí na něj byla uvalena vazba, propuštěn z ní byl na kauci. Ve vazbě je nyní 27letý muž, kterého vyšetřovatelé rovněž zatkli pro podezření z vraždy.

„Myslíme si, že Dariusz byl napaden skupinou mužů po slovní potyčce. Skupina se poté rozutekla různými směry,“ uvedl hlavní vyšetřovatel případu Wayne Jolley.

Muž ve Francii se přišel udat na policii, v tašce přinesl hlavu a penis

Evropa

Dodal, že rodina Wolosze je jeho smrtí velmi rozrušena a policie dělá vše proto, aby ji v těchto chvílích podpořila.

Smrt Wolosze byla v pořadí již druhým případem smrtelného pobodání, ke kterému v oblasti došlo za méně než týden.

Reklama

Výběr článků

Načítám