Hlavní obsah

Policista v Polsku přerušil divadelní hru. Běžte si přeparkovat, přikázal divákům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během nedělního divadelního představení v Zieloné Goře v polském Lubuském vojvodství vstoupil na jeviště místní policista a překvapeným divákům začal vysvětlovat, že někteří špatně parkují. Vyzval je k okamžité nápravě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Strážce zákona také dodal, že pokud tak neučiní, může jim hrozit pokuta 100 zlotých za neoprávněné parkování a 500 zlotých za odtah vozidla (celkem 3200 korun).

„Herci hru přerušili a hrát už znovu nezačali, protože v divadle zavládl chaos. Někteří z diváků, kteří zaparkovali svá auta, po návratu do kulturního stánku chodili na jeviště číst značky vozidel, která stále stála na nepovoleném místě,“ uvedl deník Fakt.

Jelikož policista v tomto případě neměl právo přerušit představení, bude případ mít dohru u soudu, oznámili organizátoři představení. Po policii budou žádat náhradu vzniklé škody.

V komediálním představení „Jméno“ účinkují populární polští herci, například Małgorzata Foremniaková, Szymon Bobrowski či Marcin Hycnar. Do divadla na ně v neděli večer přišlo 200 návštěvníků a každý z nich zaplatil vstupné 100 zlotých (540 Kč), které jim bude muset být vráceno, případně jim bude poskytnuta volná vstupenka na náhradní představení.

Polák se tahal s obřím kamenem na vrchol Rysů, aby „zaokrouhlil“ výšku na 2500 metrů. Hrozí mu pokuta

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám