Hlavní obsah

Pohřešovaného Španěla nalezli mrtvého v soše dinosaura

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Španělská policie vyšetřuje úmrtí 39letého muže, jehož tělo bylo objeveno v soše dinosaura na severním předměstí Barcelony. Na mrtvého upozornil úřady otec se synem, které zarazil zápach linoucí se ze stegosaura. Otec pak uvnitř duté sochy vyrobené z papírové hmoty zahlédl tělo, napsal zpravodajský server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie v obci Santa Coloma de Gramenet uvedla, že rodina muže před časem nahlásila jako pohřešovaného. Úřady nepředpokládají, že by za jeho smrtí bylo cizí zavinění.

Po objevení těla byly na místo přivolány tři týmu hasičů, kteří dinosauří nohu rozřízli, aby z ní vytáhli tělo. Vzhledem k mužově výšce a váze museli při vyproštění těla použít jeřáb, píše list El País.

Policie našla v Orlíku další mrtvolu. Jde o muže, po kterém pátrala v březnu

Krimi

Katalánská policie podle španělských médií pracuje s verzí, že se muž snažil dostat k telefonu nebo podobnému předmětu uvnitř sochy. Místo toho však sám uvízl hlavou dolů. Vyšetřovatelé s určením příčiny smrti i toho, jak se muž dostal dovnitř sochy, čekají na výsledky pitvy.

Socha, která podle BBC sloužila jako poutač pro místní kino, stála na svažující se plošině u budovy hotelu. Po nehodě byla odstraněna.

Reklama

Výběr článků

Načítám