Hlavní obsah

Oběti měl vyříznout srdce. Slovenská policie zadržela muže podezřelého z brutální vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Bratislavě byla zavražděna osmačtyřicetiletá Slovenka. Vedle jejího těla leželo vyříznuté srdce a vědro s jejími vnitřními orgány. Slovenská média informovala, že tělo ženy našla policie ve čtvrtek ve druhém bratislavském obvodě na Prievozské ulici. V pátek policie informovala, že podezřelého v případu zadržela.

Foto: Profimedia.cz

Vůz slovenské policie na výjezdu. Ilustrační foto

Článek

Podle webu tvnoviny.sk zadrženým je partner zavražděné ženy, po kterém policie dříve vyhlásila pátrání. Jde o kuchaře, který nabízel vaření u klientů nebo na akcích. Na internetu se představoval „kuchár Jožko“.

Web noviny.sk uvedl, že žena měl rozříznutou levou stranu tváře, hrudník a nohu. „Vedle těla leželo vyříznuté srdce a vědro s vyříznutými vnitřními orgány. Tělo bylo přikryté dekou, na které se měl nacházet britský pas,“ uvedl.

Podle tvnoviny.sk měl být pas vystaven na jméno zavražděné ženy. „Bližší informace poskytneme, když to situace ve vyšetřování dovolí,“ uvedla policie.

Foto: Policie SR

Zadrženým by měl být Jozef Hanusek

Podle sousedů byla zavražděná Patrícia milá žena, ale měla sklony k alkoholismu. Z vraždy je podezřelý její partner, sedmačtyřicetiletý Jozef Hanusek, který se k Patrícii měl chovat agresivně a vyhrožoval jí.

Hanusek byl nezvěstný od středy 3. ledna 2024 od 16:30, kdy ho sousedé viděli naposled. Policie po něm vyhlásila pátrání jako po nezvěstném.

Podle deníku Nový čas pracovala Patrícia jako číšnice a z bytu se často ozývaly hádky. „Její přítel vykřikoval, že jí utrhne hlavu,“ řekla jedna ze sousedek.

Během pátku policie informovala také o další tragédii, když v jiném bratislavském bytě přivolaná hlídka našla dva mrtvé muže a jednu ženu ve špatném zdravotním stavu.

Detaily k tomuto případu policie neuvedla. Televize Markíza s odvoláním na sousedy z domu uvedla, že žena do bytu vodila problémové lidi a že nyní jim překážel zápach, který se z bytu šířil.

Brutální vražda v Bratislavě. Vrah měl oběti vyříznout srdce

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám