Hlavní obsah

Muž střílel v Bratislavě do lidí na ulici, policie ho zastřelila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V bratislavské čtvrti Dúbravka začal v noci na čtvrtek střílet z okna jednoho z domů dvaatřicetiletý muž na lidi. Zasahovala policie, po útočníkovi střílela. Muž je mrtvý a čtyři lidé jsou postřeleni. Informoval o tom server aktuality.sk.

Muž střílel v Bratislavě do lidí na ulici, policie ho zastřelilaVideo: Ivan Vilček, Novinky

 
Článek

Zraněni jsou nejméně tři lidé, kteří se pohybovali na ulici, a jeden policista. Ten má bodné poranění na hlavě, které mu způsobil útočník. Před střelbou se lidé skrývali za auty a za panelákem, popsal server.

„Na místě byly čtyři osoby se střelnými poraněními horních a dolních končetin, které byly po prvním ošetření převezeny do nemocnice. U páté osoby, 32letého muže, konstatovali záchranáři smrt,“ uvedla operační středisko záchranné služby.

Foto: TASR, Profimedia.cz

Policisté na místě střelby v Bratislavě

Střelba se ozvala asi v jednu hodinu v noci nedaleko obchodního centra Saratov.

Policie uvedla, že na místě byl hlášen i výbuch. „Policisté vyjížděli na základě několika oznámení do Fedákovy ulice, kde mělo dojít k výbuchu a následné střelbě,“ uvedl krajský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Foto: TASR, Profimedia.cz

Policisté na místě střelby v Bratislavě

Policisté při zásahu použili střelnou zbraň, podle Aktualit.sk muže jeden z policistů zastřelil.

O explozích na místě mluví i svědkové střelby. Podle jejich výpovědí pro server tvnoviny.sk muž nejprve střílel z okna bytu, pak vyšel na ulici a ve střelbě pokračoval. Následně šel opět do domu a ozval se výbuch.

To už byli na místě policisté, útočník jednoho z nich napadl nožem a vykřikoval, že policisty pozabíjí. Zraněný policista má bodné poranění v zadní části hlavy.

Foto: TASR, Profimedia.cz

Rozbité okno jednoho z domů na místě střelby v bratislavské čtvrti Dúbravka

Podle dalších svědků se exploze ozývaly už před střelbou. Prý se z bytu ozývaly rány opakovaně a lidé na muže volali policii často.

Záhadný případ zmizelé a znásilněné studentky drží Bratislavu v napětí

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám