Hlavní obsah

Nebyla to náhoda. Slovák podle policie polil matku benzínem a zapálil schválně

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Z nešťastné náhody se vyklubal pokus o vraždu. Sedmadvacetiletý muž z obce Tešedíkovo na jihu Slovenska tvrdil, že matku polil nešťastnou náhodou benzínem, který se vzňal od cigarety. Policie však zjistila, že vše bylo jinak. Server tvnoviny.sk v úterý uvedl, že muž po hádce polil svou sedmačtyřicetiletou matku benzínem a zapálil.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Vůz slovenské policie

Článek

Žena utrpěla popáleniny na 80 procentech těla a leží v kritickém stavu v bratislavské nemocnici. [celá zpráva] Muži nyní hrozí až dvanáctiletý trest za těžké ublížení na zdraví.

Policie při vyšetřování zjistila, že muž se pohádal s matkou, polil ji hořlavinou a zapálil. Viník tvrdil, že šlo o nešťastnou náhodu, když nesl domů otevřenou nádobu s benzínem, klopýtl, nechtěně polil matku, z úst mu vypadla cigareta a benzín se vzňal.

„Muž měl popáleniny na patnácti procentech těla a žena až na osmdesáti procentech těla,“ potvrdila televizi Markíza policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Policie vykonala domovní prohlídku a v domě našla drogy. Sousedé tvrdili, že muž byl drogově závislý a že se s matkou často hádali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám