Hlavní obsah

Náraz větru smetl kočárek s tříletou dívkou přímo pod dodávku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V britském hlavním městě Londýně zemřela v pondělí tříletá dívka z jižní čtvrti Croydon. Holčičku sedící v kočárku náhle smetl náraz silného větru z chodníku na silnici, po níž zrovna projížděla dodávka zásilkové služby. O případu informovala agentura PA.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Britská policie. Ilustrační foto

Článek

Olivia Uffindellová zemřela krátce po převozu do nemocnice.

Událost se stala v dopoledních hodinách. Dívka vyrážela na procházku s matkou, která si ale před domem uvědomila, že něco zapomněla za dveřmi a na krátký okamžik se od kočárku vzdálila.

Sporťák s Olivií skončil po náhlém nárazu větru přímo pod dodávkou. Rodina žije v domě u rušné silnice, kvůli čemuž v poslední době zvažovala přestěhování.

Dívčina matka Louise se zhroutila. „Samozřejmě, že si klade vinu. Byla to ale podivná událost, pořád jí říkám, že za to nikdo nemůže,“ pověděla deníku Daily Mail její matka Debbie McClatchieová. Dodala, že dcera, která je zdravotnice, se snažila Olivii na místě marně oživit.

„Byla to tak rozkošná holčička. Nevím, jak teď bez ní budeme žít,“ poznamenala McClatchieová.

Příčinu smrti má potvrdit pitva nařízená policií, která po incidentu zadržela 36letého řidiče dodávky. Je podezřelý ze zavinění smrti v důsledku nedbalé jízdy. Policie ho stíhá na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám