Hlavní obsah

Na západě Ukrajiny se zřítil most i s automobily. Pět raněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejméně pět lidí utrpělo zranění poté, co se na západě Ukrajiny do řeky zřítil most s jedním osobním a jedním nákladním automobilem. Neštěstí se stalo v Zakarpatské oblasti na dálnici mezi městy Mukačevo a Rohatyn. Do nemocnice záchranáři odvezli dvě ženy a tři nezletilé ve věku 10, 15 a 17 let, informovala agentura Reuters.

V ukrajinském Transkarpatí se zřítil most, pět lidí utrpělo zraněníVideo: UKRAINIAN INTERNAL AFFAIRS, Reuters

 
Článek

Na špatný technický stav mostu v obci Bedevlja vedoucí přes řeku Teresva experti upozorňovali už v předchozích letech. V roce 2019 bylo zavedeno částečné dopravní omezení, které zakázalo průjezd nákladních vozů o váze více než sedm tun, napsal ukrajinský web Censor.

Most byl přesto důležitou součástí dopravního koridoru, který propojuje Ukrajinu se čtyřmi zeměmi Evropské unie, napsal web. Doprava na silici byla po neštěstí dočasně přerušena, Státní záchranná služba Ukrajiny později na svém telegramovém účtu informovala, že její pracovníci na místě budují provizorní náhradní most.

V Řecku se zřítil most. Zavalil zloděje, kteří pod ním kradli kovy

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám