Hlavní obsah

Na Slovensku zmizela pár měsíců po porodu matka tří dětí, pátrání je bezvýsledné

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Téměř měsíc je nezvěstná matka tří dětí Naděžda Ondejková (35) z bratislavské čtvrti Rusovce. Zoufalý manžel televizi Markíza řekl, že Naděžda se léčila z poporodní deprese, ale před zmizením léky vysadila.

Foto: TV Markíza

Po Naděždě Ondejkové se pátrá už měsíc.

Článek

Žena zmizela 14. ledna a pátrání po ní je zatím bezvýsledné. „Vrátil jsem se domů se dvěma syny a našli jsme doma jen čtyřměsíční dcerku,“ říká její manžel Ľubomír Ondejka. „Stále věřím, že žije,“ dodal.

Matka tří dětí odešla z domova bez dokladů, peněženky a mobilu. Policie po ženě pátrá a použila i vrtulník, ale bez úspěchu. Do hledání se zapojili kamarádi i sousedé, ale žena zmizela beze stopy.

Foto: TV Markíza

Nezvěstná matka tří dětí

Rodina vylepila plakáty s její fotografií nejen v Bratislavě, ale také v nedalekých rakouských a maďarských obcích. Policie si vyžádala od operátora výpis hovorů, ale nenašla v nich nic podezřelého. Tím, že Naděžda nebyla prohlášena za mrtvou, nemá manžel nárok na nahlédnutí do její zdravotní dokumentace.

„Pátrání po zmizelé osobě pokračuje. Policie prověřuje všechny informace, které obdrží ze strany veřejnosti, i z vlastní operativní činnosti,“ uvedl bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Ondejkovi vadí, že policie začala po jeho manželce pátrat až po 48 hodinách. „Pátrají, ale nikdo ji fyzicky nehledá, nechodí po lese a podobně. Tady je blízko do Maďarska i do Rakouska a podle mě to už bylo pozdě. Nechápu, jak se ve 21. století může člověk takto beze stopy ztratit,“ kroutí hlavou manžel, který zůstal s malou dcerou na rodičovské dovolené.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám