Hlavní obsah

Na Slovensku zadrželi čtyři Čechy, převáželi metamfetamin

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská policie zadržela čtyři občany České republiky, kteří ve svém automobilu převáželi metamfetamin. Jak ve čtvrtek oznámila policejní mluvčí Martina Kredatusová, Češi byli zadrženi v úterý ve městě Skalica nedaleko česko-slovenské hranice.

Článek

Policisté zastavili automobil Ford Mondeo, v němž seděli tři muži a jedna žena. "Při prohlídce vozidla a osob našli policisté metamfetamin, z něhož se dalo vyrobit 148 dávek," uvedla Kredatusová.

Jak řekla Právu, policie vykonala také prohlídku bytu, do něhož měla posádka automobilu namířeno. Majitel bytu byl rovněž zadržen. "V bytě se našel pervitin ukrytý například v dětských hračkách," dodala mluvčí.

Vyšetřovatel obvinil pět osob z drogové trestné činnosti, navíc 24letého muže z Veselí nad Moravou a 23letého obyvatele Skalice z dealerství drog. Hrozí jim čtyři až deset let vězení. Ostatní z posádky automobilu, 25letý a 27letý muž a 21letá žena, jsou obviněni z drogové trestné činnosti a hrozí jim tři roky vězení. 

Reklama

Výběr článků

Načítám