Hlavní obsah

Na lodi u ostrova Elba našli mrtvého Čecha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italská pobřežní hlídka ve středu odpoledne nalezla mrtvého českého turistu na lodi, jež se nacházela u ostrova Elba. Příčiny úmrtí úřady vyšetřují. V italských a rakouských Alpách ve středu zachraňovali dva české turisty, kteří skončili v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ve středu pozdě odpoledne italská pobřežní hlídka zasahovala na plavidle plujícím pod britskou vlajkou, kde nalezla mrtvého muže. Podle úřadů se jednalo o zhruba třicetiletého občana České republiky.

Loď se nacházela u města Porto Azzurro na ostrově Elba. Úřady prošetřují příčinu smrti, nevylučují sebevraždu.

V italských Alpách zemřel další Čech

Evropa

Ve středu vrtulník záchranné služby vyzvedl u průsmyku Giau v Dolomitech 33letého turistu z Česka, kterému se udělalo nevolno. Muž byl převezen do nemocnice, kde ho vyšetřili.

V rakouských Alpách se při výstupu u vrcholu Grosser Donnerkogel poranila 22letá česká turistka. Žena se zranila na kotníku a museli ji převézt do nemocnice, uvedla agentura APA.

Na konci července nalezla policie v italském letovisku Bibione mrtvého 76letého Čecha. Muž bydlel v obytném voze a jeho pozůstatky byly v pokročilém stadiu rozkladu. Výsledky prvních analýz podle vyšetřovatelů ukazují, že smrt nemá cizí zavinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám