Hlavní obsah

Meghan je má přítelkyně a dejte jí už pokoj, ukončil princ Harry spekulace

– Londýn

Teď už je to oficiální. Britský princ Harry má několik měsíců přítelkyni. Mladší syn britského následníka trůnu Charlese randí s 35letou americkou herečkou Meghan Markleovou. O dva roky mladší princ to oznámil prostřednictvím tiskového prohlášení, v němž zároveň kritizoval média, že jeho milou bulvárně propírají, šíří o ní nepravdivé zprávy a urážejí ji. Nechte toho, varoval Harry novináře.

Foto: Andrew Kelly, Reuters

Americká herečka a přítelkyně britského prince Harryho Meghan Markleová.

Článek

„Vztah páru trvá několik měsíců. Princ Harry zřídkakdy kritizuje nepravdivé články, ale v předchozích dnech byla překročena únosná mez. Jeho přítelkyně byla vystavena urážkám a hrubému zacházení,“ cituje BBC princova tiskového tajemníka.

Foto: Pool, Reuters

Princ Harry už je několik měsíců zadaný

Sexistické a intimní komentáře nejsou podle Kensingtonského paláce vtipné. „Není to hra, ale jejich život,“ upozorňuje.

Fotografové a novináři prý neobtěžují jen Markleovou, ale také její matku a další rodinné příslušníky. Harry proto vyzval, aby s honem na jeho novou přítelkyni „přestali dřív, než napáchají větší škody“.

Sám pak přijal část odpovědnosti na sebe. Prostřednictvím svého tiskového tajemníka vzkázal, že se „obává o bezpečí své přítelkyně a je hluboce zklamán, že ji nedokázal ochránit“.

Herečku Meghan Markleovou nejvíce proslavila role Rachel Zanové v seriálu Kravaťáci.

Celé prohlášení Kensingtonského paláce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám