Hlavní obsah

Gang drzých Italů vylupoval bankomaty bagrem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italská policie pozatýkala 22 členů zločinecké skupiny, která se podle vyšetřovatelů specializovala na vykrádání bankomatů pomocí bagrů. Od července roku 2019 do loňského února gang tímto způsobem vytrhl a odvezl si bankomaty i s hotovostí ve výši celkem 225 tisíc eur. To odpovídá téměř 5,8 milionu korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Itálii zadrželi členy gangů, kteří pomocí bagrů kradli bankomatyVideo: AP

 
Článek

Italská policie všech 22 členů gangu pochytala ve středu a spolu s informací o zatčeních zveřejnila i záznam z bezpečnostní kamery zachycující jednu z loupeží.

Gang byl rozdělen do tří skupin, které se dohromady dopustily nejméně pěti loupeží. Modus operandi byl vždy stejný – lopatou kradeného bagru bankomat vyloupli, naložili na kamion a odvezli do úkrytu, kde se zmocnili peněz.

K první takové loupeži došlo v červenci roku 2019. Od té doby byli italští detektivové drzým lupičům na stopě. Nyní je konečně mohou obvinit ze zločinného spolčení, krádeže a dalších činů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám