Hlavní obsah

Dvouleté dítě vypadlo v zatáčce u Trnavy z auta i s autosedačkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opoj

Dvouletá holčička sedící v autosedačce vypadla ve středu z osobního automobilu v západoslovenské obci Opoj u Trnavy. Dívka utrpěla zranění hlavy a letecky byla dopravena do bratislavské nemocnice.

Foto: Policie SR

Dítě vypadlo z auta i s autosedačkou.

Článek

Neštěstí se stalo přímo v obci v ostré zatáčce. Dívka seděla v autosedačce na zadním sedadle.

„Za dosud nevyjasněných okolností vypadla za jízdy i s autosedačkou na silnici,“ uvedla slovenská policie na sociální síti. „Právní klasifikace bude stanovena po zdokumentování skutku a po ošetření dítěte,“ dodala trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová.

Web tvnoviny.sk uvedl, že dítě se v autosedačce klouzalo přes oba jízdní pruhy, a nakonec skončilo v betonovém žlebu u silnice. Na silnici naštěstí v té chvíli nejelo žádné další auto.

„Rodiče měli zapomenout připevnit autosedačku po údržbě, která byla provedena v úterý,“ uvedl web.

Dítě vypadlo z auto v zatáčce v obci Opoj.

Slovenská policie v této souvislosti upozornila rodiče, aby před jízdou zkontrolovali, zda je autosedačka řádně upevněná. Policie rovněž konstatovala, že rodiče by měli používat tzv. dětskou pojistku na zadních dveřích automobilu.

Foto: Policie SR

Dítě v autosedačce skončilo v tomto žlebu.

Reklama

Výběr článků

Načítám