Hlavní obsah

Diana podvedla Charlese jako první, tvrdí bodyguard

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princezna Diana (†36) podvedla tehdejšího manžela, prince Charlese (73), jako první. Televizi CNN to v neděli řekl Allan Peters, někdejší osobní strážce Diany, jenž poprvé hovořil o intimních věcech, kterých byl svědkem během služby v královském paláci.

Foto: Kevin Lamarque, Reuters

Princezna Diana

Článek

„Obecně se předpokládá, že princ z Walesu během svého manželství podváděl – to je rozhodně a jednoznačně nepravdivé,“ vysvětluje Peters.

„První, kdo podváděl, byla princezna. Ke Kamile Parkerové-Bowlesové se vrátil až poté, co se dozvěděl o jejím poměru s mým kolegou Barrym Mannakeem,“ upřesnil. Peters tvrdí, že o tomto vztahu osobně informoval prince Charlese.

Král Karel III. Panovník, který na trůn čekal nejdéle v britských dějinách

Evropa

Mannakee pracoval pro Dianu od roku 1985 – jemu bylo v té době 37 let, jí 24. „Sdělil jsem mu, že jejich vztah překročil profesionální rovinu,“ dodal Peters.

Richard Kay, královský sloupkař deníku Daily Mail, má podezření, že Peters mohl být povzbuzen z palácových kruhů, aby právě teď začal šířit šťavnaté fámy o Dianě.

Reklama

Výběr článků

Načítám