Hlavní obsah

Češku zadrželi v Tunisku poté, co kriminalisté objevili na těle manžela stopy škrcení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Češku, kterou zadrželi v souvislosti s úmrtím jejího manžela, podezírají tuniští kriminalisté z toho, že se na jeho smrti přímo podílela. Uvedl to server Blesk.cz s odkazem na vyjádření mluvčího tuniských soudů. Policisté měli při pitvě odhalit stopy škrcení. České ministerstvo zahraničí sdělilo, že takové informace nemá.

Foto: Profimedia.cz

Pláž v tuniském přístavním městě Monastir (ilustrační foto)

Článek

„Vyšetřující soudu prvního stupně v Monastiru povolil zadržení české padesátileté turistky pro podezření z účasti na vraždě jejího šedesátiletého manžela poté, co informovala bezpečnostní orgány o jeho smrti,“ řekl Blesku mluvčí tuniských soudů v Monastiru a Mahdii Farid Ben Jahha.

Web dále uvádí, že podle mluvčího předběžné vyšetřování prokázalo podezřelé úmrtí poté, co byly při pitvě objeveny stopy škrcení v úrovni krku. „Obviněná žena zůstává ve vazbě do ukončení šetření, která mají odhalit příčiny a okolnosti činu,“ dodal Jahha.

O zadržení české turistky v pátek informovala televize CNN Prima News a informace potvrdilo i ministerstvo zahraničí. Zemřelý podle televize pocházel z Ostravy, manželé byli v Tunisku na dovolené.

Češka byla zadržena v Tunisku v souvislosti s úmrtím manžela

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám