Hlavní obsah

Čelní srážku s kamiónem nepřežili na Slovensku dva Češi

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Životy 33leté ženy a 36letého muže ze Vsetínska si vyžádala čelní srážka osobního automobilu s kamiónem. Nehoda se stala ve čtvrtek večer u slovenské obce Kolárovice v okresu Bytča jen několik kilometrů před hranicemi České republiky.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Článek

Televize Joj v pátek informovala, že muž a žena se vraceli domů z dovolené na Slovensku. „Utrpěli zranění neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Podle svědků řidič osobního automobilu Citroën C3 Picasso dostal při předjíždění smyk a čelně narazil do polského kamiónu jedoucího v protisměru. Těla obětí museli dostat ze zcela zničeného osobního automobilu až hasiči. „Vysvobodili těla pomocí hydraulického nářadí,“ uvedla mluvčí žilinských hasičů Miroslava Ondrichová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Žilinská policejní mluvčí Jana Balogová uvedla, že řidič osobního vozu nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povětrnostním podmínkám, stavu a povaze vozovky a jiným okolnostem.

Reklama

Výběr článků

Načítám