Hlavní obsah

Britští pedofilové si nechávají posílat silikonové panny. Vypadají jako sedmileté dívky

Londýn

Do Spojeného království proudí dětské silikonové panny v životní velikosti. Britští pohraničníci už pomůcek, které mají evidentně sloužit pedofilům, od loňského března zabavili 123. Podařilo se také odhalit pedofily, o nichž úřady dosud nevěděly. Zadrženo bylo také sedm prodejců těchto umělých panen.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ve Velké Británii se objevily nafukovací panny, které svými rozměry připomínají malé holčičkyVideo: AP

 
Článek

„Myslím, že je pro naše vyšetřování klíčové, že tyhle věci často putovaly k jedincům, kteří se dopouštěli i jiného jednání, které mohlo ublížit dětem. Důležité je také to, že nás odhalení těchto dovozů dovedlo k lidem, jež měli zájem o sexuální aktivitu s dětmi a justici byli dosud neznámí,“ cituje deník The Independent Dana Scullyho z britské pohraniční stráže.

Sexuální panny vypadají velmi věrohodně, váží pětadvacet kilogramů a podle celníků za ně mohli kupující platit až tisíce liber. Vyráběny jsou v Číně a Hong Kongu. K zákazníkům se dostávají přes internetové portály jako eBay nebo Amazon.

Foto: Handout, Reuters

Jedna ze zabavených silikonových panen.

„Jejich váha odpovídá sedmiletým dětem, nejde tady o nic takového jako obyčejné nafukovací panny. Tyto jsou anatomicky mnohem přesnější,“ řekla Independentu Hazel Stewartová, která má u britské policie na starosti ochranu dětí na internetu.

Panny jsou podle ní často dodávány s několika parukami. Mají USB port, aby je bylo možné zahřát na lidskou teplotu a je jim možné ohýbat končetiny. Pedofilové si k nim pak často dokupují nejrůznější oblečení.

Reklama

Výběr článků

Načítám